Kontorsstädning Göteborg

Låt en expert ta hand om städningen, så att ni kan tänka på annat

Kraven på kvalitet och miljö ökar för varje dag, det är därför också viktigt med en välstädad och schysst arbetsplats. Ta hjälp av Haynes Cleaning för kontors- och företagsstädning! Vi erbjuder lokalvård för er bostadsrättsförening, arbetsplats och andra lokaler. Vi sätter som sagt alltid kund i fokus och skräddarsyr lösningar utifrån behov för en ren och trivsam miljö. Vi städar med samma omsorg och noggrannhet som när vi städar ett hem.

Så fungerar Haynes kontorsstädning

Med Haynes kontorsstädning kan du som kund alltid känna dig trygg, vi ser till att ni får en ren och trivsam arbetsmiljö för alla som vistas i den. Våra tjänster utförs på små, mellanstora och större kontor i Göteborg med omnejd. Vår kontorsstädning utförs regelbundet och med anpassningar efter företagets behov. Alla kontor är unika och vi vill ta fram en lösning som passar just erat.

Boka in ett kostnadsfritt besök så kommer vi och berättar mer om hur vi kan hjälpa just er!

Vad ingår i vår kontorsstädning?

Generellt utför vi punkterna nedan. Vi utgår dock alltid från företagets behov och önskan. Det är ni som tillsammans med oss på Haynes som bestämmer vad som skall göras och inte göras.

Vi utför i alla rum

 • Dammar lampskärmar i höjd som vi når utan stege, t ex bordslampor, läslampor, skrivbordslampor
 • Putsar speglar
 • Tömmer papperskorgar
 • Dammar tavelramar och ovan på skåp som vi når utan stege
 • Torkar av skrivbord

 

Kök

 • Torkar bort fläckar på köksluckor, bord och stolar, fläkt och på utsidan av övriga vitvaror
 • Rengör diskho och köksbänk, putsar kran, spis och kakelvägg
 • Rengör ut- och insida på mikrovågsugn
 • Förbereder kaffe

 

Badrum och Toalett

 • Rengör badkar/dusch, handfat, kran och toalett
 • Torkar bort fläckar på badrumsskåp och vitvaror
 • Torkar bort fläckar från väggar
 • Putsar speglar

 

Kontorsstäd Haynes

Kontorsstädning Göteborg – så här går det till

Här berättar vi mer om hur vi arbetar när vi utför en kontorsstädning åt ditt företag.

Efter att ni har kontaktat oss med en intresseförfrågan så inleder vi arbetet med ett första besök i dina kontorslokaler. Där inspekterar vi alla utrymmen, lyssnar på dina önskemål och kommer fram till vilka behov som finns. När detta är klart så tar vi hand om resten, du behöver inte närvara vid själva städningen om du inte önskar det.

Vi besiktigar utfört arbete noga

När vår kontorsstädning är utförd så gör vi gärna en besiktning tillsammans med dig där du kan framföra synpunkter och ge förslag till förbättringar. För oss är det alltid viktigt att du och dina medarbetare är nöjda med vårt utförda arbete. När vi utför en kontorsstädning i Göteborg är målet att ditt kontor ska utgöra en ren, trivsam och produktiv arbetsplats.

Några saker som kan vara bra att veta innan vi kommer ut och städar på ditt kontor. Det är fördelaktigt att diskbänkar är tömda på disk så att det ska bli enklare för oss att torka av. Dessutom är det bra om skrivborden är rensade från onödiga småsaker, detta gör städarbetet mycket enklare att genomföra.

Vi tar med oss det städmaterial som behövs – både rengöringsmedel och städverktyg.

Inled gärna med en rejäl storstädning

Vi rekommenderar att vi inleder ditt abonnemang för kontorsstädning med en extra detaljerad och noggrann storstädning som blir en utmärkt inledning och gör att det fortsatta städarbetet kommer att löpa på ett smidigt sätt.

Samtliga våra medarbetare är utbildade och erfarna städare. Våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi lämnar alltid garanti på ett väl utfört arbete efter en genomförd kontorsstädning.

Professionell kontorsstädning i Göteborg – för ett renare kontor

Här går vi igenom vilka åtgärder som behövs för att få riktigt rent och fräscht på ett kontor, vi kan kalla det proffsens guide till kontorsstädning i Göteborg.

 • Avtorkning av skrivbord och andra möbler med öppna ytor. Damma av möbler och torka av skrivbord och mötesbord. Här räcker det ofta med lite såpa eller ett miljövänligt rengöringsmedel. Ett bra tips är att använda mikrofiberdukar, som rengör på ett effektivt och miljövänligt sätt.
 • Städa toaletter. Här krävs det noggrannhet! Rengör toaletten in- och utvändigt med såpa och ljummet vatten. Till insidan rekommenderar vi WC-anka eller liknande, torka av ordentligt med toaborsten. Vi är alltid noga med att inte använda toalettrasor till några andra delar av kontoret, då finns risk för spridning av bakterier. Vi torkar av och polerar handfatet med en trasa och avslutar med att putsa spegeln och byta ut toalettpapper och tvål.
 • I kök eller pentry måste det givetvis också vara rent och fräscht. Finns det något som kan skapa så mycket osämja som konflikter om köket på jobbet. Vi torkar av diskho och diskbänk. Rengör mikro på insida och utsida med ett ekologiskt rengöringsmedel. Vi torkar även av bord och stolar så att det ska kännas riktigt fräscht i köket.
 • Vi tömmer alla papperskorgar och ser till att det inte ligger kvar en massa skräp på skrivbord och golv.
 • Vi dammsuger och våttorkar alla golv och dammsuger även eventuella fåtöljer och soffor.

 

Låt oss utföra kontorsstädning i Göteborg och göra din arbetsplats mer trivsam!

Boka kontorsstädning idag!